NIEUWS VAN ATALANTA


Bevat: nieuwe en toekomstige uitgaven, agenda (boekenmarkten enzo), allerlei.

(Laatst bijgewerkt: 15-08-2017)

Naar beginpagina Atalanta

Agenda

Atalanta is regelmatig te vinden op boeken- en informatiemarkten. We nemen meestal veel van onze uitgaven mee (boeken, muziek, spelletjes, kaarten enzovoort). Soms geven we workshops of lezingen. Heel af en toe laten we ergens onze muziek horen. Dit is onze agenda voor de komende tijd:

- 26 en 27 augustus 2017: Uitmarkt Amsterdam. We delen daar op de boekenmarkt weer een kraam met andere uitgeverijen, o.a. Abraxas en Pegasus. Kraam 42, aan de Oosterdokskade (vlak bij de OBA).

- 2 september 2017: Anarchistische boekenbeurs, Binnenpret, 1e Schinkelstraat 14-16,Amsterdam, gratis. Vijftienjarig bestaan van de anarchistische bibliotheek in infokafee Bollox, opgezet door AGA (Anarchistische Groep Amsterdam).

- 8 september 2017, muziek! Kort optreden door Weia (drums) en Rymke (basklarinet) in Het Fort van Sjakoo (Jodenbreestraat, Amsterdam) tijdens de boekpresentatie van Thom Holtermans: Anarchisme in de lage landen (uitgegeven door Kelder).

- 16 september 2017 staan we weer met een tafel boeken op de Nacht van de Po√ęzie, TivoliVredenburg, Utrecht (van 20 tot diep in de nacht).

- 17 september 2017 zijn we te vinden op de beurs PuurFair, in de Westergasfabriek, Amsterdam.

- 23 september 2017, Nieuwe Boekenbeurs, Nicolaikerk, Utrecht.

- 30 september 2017, F-Word Festival, het nieuwe feminisme, Binnenpret, Amsterdam. Gedeelde boekentafel.

Het beste voor de aarde

Eindelijk weer in voorraad! De eerste druk was van 1989.
Dit is een gewijzigde heruitgave. Aan de strekking is niets veranderd, en ook staan alle plaatjes er weer in! Wel iets ingekort: van 237 naar 189 bladzijden. Voor kinderen van alle leeftijden: het moeilijkste kinderboek van altijd. Over waarheid, milieu, dieren, en waarom je een neus hebt!Naar beginpagina Atalanta